top of page

WAT DOEN WE?

ONZE DIENSTEN

Hercules bv Diensten

AIRCO VULLEN ?

NU SLECHTS 105€ ex btw

Maintenance-and-inspection-Header.jpg

ONDERHOUD

Garage Hercules uit Laakdal onderhoudt uw volledige wagenpark met al uw bedrijfsvoertuigen van (zware) vrachtwagens tot opleggers.

 

Of het nu is om een defecte lamp te vervangen, uw voertuig keuringsklaar te maken of voor een groot onderhoud, wij staan steeds tot uw dienst!

HERSTELLINGEN

Garage Hercules heeft de juiste infrastructuur om elke truckschade snel en professioneel te herstellen. U kan rekenen op de decennialange ervaring van onze specialisten-herstellers.

Wij begrijpen dat uw voertuig op de weg thuishoort. Dankzij een efficiënte planning en een unieke flexibiliteit, garanderen wij u de kortste hersteltermijn op de markt.

DSC_0546_edited.jpg
763.jpg

OPBOUW NIEUWE WAGENS

Uw nieuw voertuig klaar maken om de juiste diensten te kunnen gaan uitvoeren.

We plaatsen met veel kennis van zaken kipinstallaties , allerlei electronische toebehoren en de nodige accessoires zoals extra verlichting , luchthoorns , ... 

Kortom uw voertuig is klaar op maat aan uw eisen !

Vertrouw dan op Garage Hercules.

 

Want wij zijn gespecialiseerd in de opbouw van vrachtwagens.

IJKING TACHOGRAAF

Periodiek moeten tachografen en snelheidsbegrenzers gecontroleerd of geijkt worden. Voor een analoge tachograaf is de controle tweejaarlijks, een ijking elke zes jaar. Voor digitale tachografen is de ijking elke twee jaar. De snelheidsbegrenzer moet eveneens elke twee jaar gecontroleerd worden. De datum van de laatste controle of ijking kan u steeds in de deuropening van de bestuurdersdeur vinden. Met onze rollentestbank kunnen we op een efficiënte manier uw tachograaf en snelheidsbegrenzer afstellen en ijken. Zorg er ook steeds voor dat u de juiste tachograafschijven gebruikt en dat u voor een digitale tacho voldoede printerpapier heeft.

 

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

unnamed (1).jpg
bottom of page